Suomen Laatuyhdistys ry:n Päijät-Hämeen aluejaoksen tilaisuus: Laatuyhdistysten jaostot uudistuvat - jaoksista verkostoihin

Suomen Laatuyhdistys ry:n Päijät-Hämeen aluejaos järjestää maksuttoman tilaisuuden aiheesta Laatuyhdistysten jaostot uudistuvat; jaoksista verkostoihin 12.9.2023 klo 13:00-15:30.

Tilaisuuden sisältö päivittyy lähiaikoina.

 

Huom! Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautua voit joko tapahtumasivujen kautta tai osoitteeseen mirka@qkk.fi.

Tilaisuuteen ei sisälly tarjoiluja. Kahviosta voi ostaa kahvia ja syötävää omakustanteisesti ennen tilaisuutta / tilaisuuden tauolla.

******************************
Päivä: 12. syyskuuta 2023
Aika: kello 13:00-15:30
Paikka: Päijät-Hämeen keskussairaalan luentosali 1 (Keskussairaalankatu 7, Lahti)
Luennoitsijana Juha Ylä-Autio / Excellence Finland.
******************************

Saapumisohjeet:

Kulku sairaalaan pääovesta. Liitteenä Päijät-Hämeen keskussairaalan aluekartta, jossa näkyy pääsisäänkäynti sekä pysäköintialueet. Pysäköintialueille P2, P3 ja P6 ajettaessa otetaan pysäköintikuitti puomille ajettaessa. Pysäköinti maksetaan ulkona olevilla P-kassa automaateilla ennen alueelta lähtemistä. Ongelmatilanteissa automaateilta saa yhteyden pysäköintiyhtiöön.
Koulutustilaisuus: Luentosali 1 (A1 pääsisäänkäynti, hisseillä K1 kerrokseen)

Kiinnostuitko Suomen Laatuyhdistyksen jaostoiminnasta?

Tanja Karjalainen toimii Suomen Laatuyhdistyksen Päijät-Hämeen aluejaoksen puheenjohtajana. Päijät-Hämeen aluejaoksen tavoitteena on edistää alueen yritysten ja yhteisöjen kehittymistä jatkuvan laadunparannustyön ja innovaatioympäristön kehittämisen avulla. Tavoitteensa toteuttamiseksi jaos järjestää jäsenilleen vierailuja, koulutustilaisuuksia ja teemapäiviä, joilla pyritään lisäämään jäsenistön kesken tapahtuvaa tiedon ja kokemusten vaihtoa. Jätä sähköpostiosoitteesi, jos haluat postituslistalle tai lisätietoa toiminnasta ja tapahtumista!