Arvostelut

Lean Six Sigma Black Belt

4.90
Ilkka
5
Paljon asiaa ja paljon meni myös yli. Syy ylimenoon ei kuitenkaan ollut kouluttajassa, vaan opiskelijassa ja tämän lähtötiedoissa, sekä kyvyssä ottaa vastaan ja ymmärtää. Asioiden sisäistäminen ja opiskelu siis jatkuu vielä kurssin jälkeenkin. Antille todella iso hatun nosto asiantuntemuksesta, sekä kyvystä kärsivällisesti pilkkoa asioita osiin, pureskella ja perustella niitä palasiksi. Iso halunnosto myös kyvystä soveltaa asioita teollisuuden lisäksi palvelutuotantoon!
Jussi
5
Paras koulutus, johon olen työurani aikana osallistunut.
Timo
5
Hintava, mutta tehokas kurssi. Jos maksaisin itse saldo olisi 4 tähteä, nyt työnantajan maksaessa 5 tähteä. Hyvät puitteet Sibelius-talolla: sijainti + tarjoilu moitteettomat. Antti veti hyvin. Kysymyksiin tuli aina hyvin perusteltu vastaus. Kaiken lisäksi aika ei käynyt pitkäksi.
5
Tosi hyvä kurssi, jossa tilastollinen päätöksenteko ja siinä tarvittava tilastomatematiikka opetetaan selvästi ja havainnollistavasti sen soveltamiseen. Tarjoaa hyvän pohjan projektien vetämiseen ja tiedon syventämiseen.
Kurssilainen23
5
Kiitos Quality Knowhow Karjalaiselle erinomaisesta kurssista ja Antti Piiraiselle innostavasta ja asiantuntevasta opetuksesta!
kurssilainen21
5
Suosittelen kurssia kollegoilleni. Sain paljon uutta!
Sami
4
Etänä paikalla olijoiden kommentit kuuluivat tosi huonosti, kameroita voisi olla enenmmän jotka seuraavat ääntä. Erittäin hyvä järjestely, etänäkin toimi ja materiaalit tuli ajoissa.
Juhani
5
Koulutus oli paras ja antoisin mitä tähän saakka olen päässyt todistamaan. Opettajana toimineen Antin tapa kouluttaa asioita oli erittäin huomioon ottava sekä esimerkkien kautta havainnollistava. Vaikka puhuttiin monimutkaisista asioista ja analyyseistä, juuri näiden kärjistysten/esimerkkien avulla hän sai puettua ne kontekstiin, että ne jäivät mieleen ja niistä pystyi aidosti oppimaan ilman kaavaviidakon ilmestymistä verkkokalvoille. Myös kokemuksen tuomat havainnot tosielämästä piristivät ja pitivät "valveilla". Opetuksessa oli juuri sopivaa räväkkyyttä jonka avulla 8 tuntia täyttä asiaa saatiin mahtumaan ilman "väsähtämistä". Kehitysehdotuksena toivoisin sähköistä materiaalia paperisen rinnalle. Myös, kun asiaa ja työkaluja tulee hirmuisesti viikkojen aikana, sopisi omaan mieleen, että kurssiin voisi sisältyä vielä final päivän jälkeenkin (esim. puolen vuoden - vuoden päähän) 2 päivän kertaus miten on taitojaan päässyt käyttämään, sekä kerrattaisiin haasteellisimpia ja yleisimmin harvemmin käytettyjä työkaluja. Pelkkää positiivista jäi tästä koulutuksesta käteen. Erittäin hyvä paketti kokonaisuudessaan.
Juho
5
Antti on erittäin hyvä, innostava ja motivoiva kouluttaja. Päivät eivät tosiaan ollut tylsiä! Aina sai apua kurssin jälkeen tai soittamalla. Lisäksi vastaukset tulivat todella nopeasti, mikä oli iso plussa. Sibeliustalo oli todella viihtyisä koulutuspaikka. Ruokailut toimivat hyvin ja ruoka oli aina hyvää. Tilat olivat myös toimivat ja käytännölliset. Yleisesti kurssi oli todella hyvä ja suosittelisin sitä ehdottamasti kenelle vaan kuka on vastuussa laadusta tai prosessien kehityksestä yms.
kurssilainen2022
5
Antti Piiraiselle kiitos loistavasta koulutuksesta ja asioiden oivalluttamisesta!