Kustannamme ja tuomme maahan keskeistä toiminnan ja laadun kehittämiskirjallisuutta, jossa pääpaino on laatutekniikoissa ja -menetelmissä. Uutuuksien lisäksi painotamme erityisesti laadun perusteoksia ja käsikirjoja, jotka tahtovat jäädä liian vähälle huomiolle. Ilman perusteoksia ja taulukoita vakava laadunkehittäminen ja parantaminen on lähes mahdotonta.

 

Mikäli mieleisesi kirja puuttuu valikoimastamme, voit myös lähettää meille palautetta ja ehdottaa kirjaa valikoimiimme. Otamme mielellämme toiveita vastaan.Välitämme myös kirjoja, jotka eivät kuulu perusvalikoimaamme, mutta jotka kiinnostavat asiakkaitamme. Kerro tarpeesi ja pyydä tarjous kirjasta, josta olet kiinnostunut. Jollet löydä sopivaa kirjaa, kysy rohkeasti neuvoa sähköpostilla osoitteesta toimisto@qk-karjalainen.fi.

Rajaa tuotteita {{this.resultcount}} tuotetta

{{data.settings.filternames[key]}}

{{item.name}}
{{childitem.name}}
Ei hakutuloksia. Kokeile uudelleen eri hakuehdoilla.

Liity laadunkehittäjien joukkoon

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa tehdasfysiikasta ja laatutekniikoista sekä laadun kehittämisestä. Julkaisemme artikkeleita ja videoita ajankohtaisista aiheista. Liity laadun kehittäjien joukkoon ja saat uutiskirjeen sähköpostiisi.