Laatutekniikan ohjelmistoissa on tapahtunut valtaisa kehitys viimeisten 30 vuoden aikana, jonka olemme laatuinformaation käsittelyyn tarkoitettuja ohjelmistoja jälleenmyyneet. Ohjelmat ovat tehostuneet ja integroituneet yhteen niin, että yhdellä tai kahdella laatutekniikan ohjelmistolla yhdessä perustoimisto-ohjelmien kanssa tulee erinomaisesti toimeen.

 

Tänä päivänä ohjelmistoja on saatavissa lähes mihin käyttötarkoitukseen tahansa, asiakastyytyväisyystutkimuksesta prosessin ohjaukseen (SPC). Edustamamme ohjelmat pyrkivät kattamaan koko laatukentän. Siksi olemme laajentaneet ohjelmavalikoimaanne uusilla prosessi- ja laadunparannusohjelmilla.

 

Ehdoton ykkönen laatuohjelmistoissa on MINITAB. Toimimme Suomessa Minitab-ohjelmiston jälleenmyyjänä sekä teknisenä tukena datan käsittelyyn ja ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Rajaa tuotteita {{this.resultcount}} tuotetta

{{data.settings.filternames[key]}}

{{item.name}}
{{childitem.name}}
Ei hakutuloksia. Kokeile uudelleen eri hakuehdoilla.

Liity laadunkehittäjien joukkoon

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa tehdasfysiikasta ja laatutekniikoista sekä laadun kehittämisestä. Julkaisemme artikkeleita ja videoita ajankohtaisista aiheista. Liity laadun kehittäjien joukkoon ja saat uutiskirjeen sähköpostiisi.