Verkkokauppamme lomailee 15.-26.7.2024 välisen ajan.
Toimituksissa saattaa olla viivettä.
Aurinkoista kesää!

Nosta tiedon määrää yrityksessäsi ja osta kirjallisuutta ja uusia ideoita!

Quality Knowhow:n oma kirjasto sisältää pitkästi yli 1500 nimikettä laatutekniikan kirjallisuutta. Myyntiin Laatutieto-verkkokauppaan on pyritty valitsemana parhaat ja kattavimmat teokset. Saat kauttamme toki muitakin nimikkeitä. Kirja-arviot, suositukset, mielipiteet ja sisällönkuvaukset ovat Eero E. Karjalaisen kommentteja lukemistaan ja myyntiin valitsemistaan kirjoista.

Eero E. Karjalainen

Lean Six Sigma 2.0 ja laatuteknologia

Maksimoi organisaatiosi laatu ja tuottavuus Lean Six Sigman ja laatuteknologian avulla. Tee organisaatiostasi tehokkaampi ja tuottavampi. Kun yhdistät laatuteknologian, Six Sigman ja leanin parannusmenetelmät, voit viedä yrityksen suorituskyvyn uudelle tasolle.

Tutustu kirjaan

Ohjelmistot viralliselta partnerilta ja jälleenmyyjältä Suomesta. 

Minitab LLC. tuotteet ja palvelut. Toimimme teknisenä tukena datan käsittelyyn ja ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä tarjoten asiakkaillemme maksuttoman helpdesk-palvelun sekä pienimuotoisen analysointituen. Annamme Minitabin käyttöön myös käyttökoulutusta sekä julkisilla että yritysten sisäisillä kursseilla.

Minitab Partner

Antti Piirainen

Antti Piiraisen suosittu Vaihtelu-kirja

Vaihtelu on lajissaan ensimmäinen kirja, joka keskittyy käsittelemään ainoastaan vaihtelua. Kirjassa kuvataan erittäin yleistä käsitettä vaihtelu ja sen tunnistamista organisaatiossa. Kirjassa kuvataan, kuinka vaihtelu vaikuttaa toimitusketjun tuottavuuteen ja tehokkuuteen. Vaihtelun vaikutus sidotaan liiketoimintaan tehdasfysiikan ja liiketalouden peruskaavojen avulla. Kirjan tärkein anti on avata käsitettä vaihtelu ja auttaa ymmärtämään sen vaikutus palvelu- ja tuotanto-organisaatioihin.

Tutustu kirjaan

Miten voimme kehittää ja parantaa palveluja?

Edellytys palvelujemme kehittymiselle ja tuotevalikoimiemme mielenkiintoisuudelle on riittävä vuorovaikutus asiakkaiden ja laatutieto-verkkokaupan henkilökunnan välillä. Palautelomakkeella voit lähettää meille sähköpostia palvelujemme puutteista, tarjota kehitysehdotuksia tai antaa mahdollisesti jopa kehuja. Otamme mielellämme viestisi vastaan ja kaikki palaute käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Täytäthän yhteystietosi, mikäli haluat saada viestiisi vastauksen.

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistalle ja saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.