Laatutekniikan helpdesk

Tarjoamme ilmaisen laatutekniikan (Esim. Lean, Six Sigma, DOE, Minitab) apupalvelun akuutteihin ongelmiin. Autamme laatutekniikan askarruttavissa kysymyksissä ilmaiseksi sähköpostilla tai puhelimitse.

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Ei ole niin pientä ongelmaa, että ei kannattaisi kysyä. Älä tuhlaa aikaasi, jos voit saada kysymykseesi vastauksen nopeasti. Vastaamme kysymyksiin niin pian kuin mahdollista. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, kun olemme toimistolla tai muuten tavoitettavissa.

Lisäksi!

Tarjoamme apua paikan päälle: konsultointia, mentorointia, resurssiapua (projekteihin) tai yrityksen sisäistä koulutusta.

Onko suunta hukassa, tarvitsetko apua soveltamisessa? Voit pyytää meidät paikan päälle ratkomaan ongelmaa, tulemme avuksi. Olemme huomanneet, että asiakkaamme ovat oppineet lisää laatutekniikan, Leanin tai Six Sigman konseptista mm. mentoroinnin yhteydessä. Heidän osaamisensa on kasvanut ja laatutekniikan hyödyt ovat päässeet uudelle tasolle. Ota yhteyttä puhelimitse 03-780 4264 tai sähköpostilla toimisto@qk-karjalainen.fi

Lisäapu paikanpäällä on meidän Lean Six Sigma -kurssilaisille, Black Belt tai Green Belt -harjoitusprojektien yhteydessä, huomattavasti edullisempaa kuin normaalista, vaikka normaalihintakaan ei ole hyötyyn nähden kallis. Säästäähän yritys aikaa ja omia resursseja!

Julkinen Minitab -helpdesk myös LinkedInissä – kysy laatuammattilaisilta apua!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Onko suunta hukassa, tarvitsetko apua soveltamisessa? Voit pyytää meidät paikan päälle ratkomaan ongelmaa, tulemme avuksi.