Predisys SPC for Microsoft SSRS

Tämän päivän laadunparannusprojektit ovat paljon monimutkaisempia kuin ennen. Johtavat menetelmät kuten Lean Six Sigma vaativat, että tehdään yhä syvällisempiä datan analyyseja sekä tuotetaan mitattavia tuloksia. Datan analysointi vaatii yhä enemmän ominaisuuksia, kyvykkyyttä ja tehoa ohjelmistoilta.

Dataa syntyy jatkuvasti ja harvoin riittää, että dataa analysoidaan vain kerran. Usein dataa täytyy analysoida jatkuvasti, jopa useita kertoja tunnissa, jotta prosessit pysyvät hallinnassa. Analyysitulosten tulee myös olla heti monien ihmisten käytettävissä, joko yrityksen sisällä tai yrityksen ulkopuolella. Analyysit pitäisi tietysti tehdä täysin automaattisesti ja ilman manuaalista työtä.

Predisys SPC for Microsoft SSRS -ratkaisu täyttää nämä tarpeet. Predisys on suomalainen ohjelmistoalan yritys, joka vuodesta 1996 lähtien on kehittänyt tilastollisia ohjelmistoja laadun parantamiseen. Predisyksen ohjelmistoja käytetään sekä kotimaassa että ympäri maailman merkittävissä organisaatioissa ja laatuprojekteissa.

Predisys SPC for Microsoft SSRS ominaisuuksia

Predisys

Predisys SPC -ohjelmisto vie laadun tilasto-ohjelmistot uudelle tasolle. Kaikki tärkeät ja normaalisti käytettävät tilastomenetelmät ovat samassa paketissa. Predisys sisältää mm. perustilastot, ohjauskortit, SPC ja kyvykkyysanalyysit.

Predisys -ohjelmisto pystyy analysoimaan jopa tuhansia prosessiparametreja yhtä aikaa, ja tehdä helposti luettavia raportteja (esim. PDF- tai HTML- muodossa). Raportit voidaan julkaista yrityksen intranetissä, tiedostopalvelimella tai lähettää automattisesti sähköpostitse.

Uusinta v4.4 -versiota on täydennetty uudella ja parannetulla statistiikalla ja muilla laajennuksilla, jotka tarjoavat enemmän analyyttista tehoa ja suurempia oivalluksia prosesseista. Ohjelma voi hakea dataa analysoitavaksi suoraan ERP, MES, LIMS ja muiden järjestelmien tietokannoista, sekä muista tietolähteistä kuten esimerkiksi: Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL, Microsoft Access ja Excel.


Ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia on mm.

 • 30+ multivariate and univariate charts for variable and attribute data
 • Charts supported include: Box-Whisker, X-Bar R, Histogram, Pareto, EWMA, Cusum, P, Short Run, P, nP, Z, W, CV ja Autocorrelation. 
 • 80+ statistical indices. 
 • Indices include: Cpk, Cp, Ppu, Ppk, Cpm, DPMO, Kurtosis. K, Skewness, Range, ja Defective %. 
 • Definition Wizard: opastettu SPC konfigurointiohjelma. 
 • Western Electric SPC -säänöt 
 • Automatic Control Limit Calculation 
 • View reports in supported web browsers 
 • Save reports to Word, PDF, HTML, Excel format 
 • E-mail reports to specific users or user groups 
 • Ajastettu raportointi 
 • Users can subscribe to reports 
 • Includes 5 concurrent client access licenses (concurrent user licenses)

Lue lisää uusista ominaisuuksista täältä: http://www.predisys.com

Predisys

Predisys SPC-ohjelmisto
Predisys SPC-ohjelmisto

Predisys -ohjelmistoratkaisuja käytetään sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti laadun ja prosessien parantamiseen. Ohjelmaan luottavat monet eri alan yritykset, esim elektroniikka-, autonvalmistus, semiconductor, medical device- ja lääkevalmistus. Predisys -ohjelmisto soveltuu erinomaisen hyvin Six Sigma -projektien automatisointiin. Sen avulla kriittisiä prosessiparametreja on helppoa seurata ja kun analyysit tehdään automaattisesti manuaalista aikaavievää työtä ei enää tarvita. Predisys -ohjelmistot ovat erittäin suosittuja ja käyttäjäystävällisiä ja niiden avulla laadun seuranta on nopeaa ja helppoa.

Jälleenmyynti

Quality Knowhow Karjalainen Oy on Predisys SPC for Microsoft SSRS -ohjelmien jälleenmyyjä ja asiakkaidensa tekninen tuki. Meiltä saat ohjelmista sekä yksittäisversiot että eri tilanteisiin sopivat verkkoversiot ja akateemiset lisenssit. Tarjoamme myös koulutusta SPC:n käyttöönottoon sekä annamme opastusta ja neuvoja.

Eero E. Karjalainen ja Predisysin Ari Pihjajavesi ASQ;n laatukonferenssissa vuonna 2014

Predisys SPC for Microsoft SSRS laitevaatimukset:

 • Tietokantap/rapportoiintipalvelin: SQL Server 2008 R2 tai uudempi 
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 2008 Server, Windows 7 tai uudempi 
 • Kovalevytila: 100 GB minimum vapaata levytila. 
 • Selain: – tukevat kaikkia tärkeimpiä selaimia.

Kiinnostuitko ohjelmistosta?

Haluatko tietää lisää ja tutustua ohjelmistoon? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.