Minitabin Supply Chain -moduuli

Minitabin Supply Chain -moduuli tuo analyysit tutuin termein käyttöön. Minitabin toimitusketjumoduuli tarjoaa ohjatun data-analyysin yleisesti käytetyin ja ymmärretyin termein. Siirrä huomiosi keskeisten suorituskykyindikaattoreiden (KPI) parantamiseen, kuten jaksoaikaan, varastoon, toimitukseen, laatuun, kannattavuuteen ja kustannuksiin, huolehtimatta siitä, mitä analyysiä kannattaa käyttää.

Minitab Supply Chain Module
Mininitab Supply Chain Module
Esimerkki Supply Chain -moduulista

Minitab on mukanasi analyysin jokaisessa vaiheessa. Tietokuvakkeet yhdistävät sinut terminologiassasi kirjoitettuihin tukisivuihin, joilla on erityisiä toimitusketjuesimerkkejä.

Hyödynnä data-analyysin voimaa vastataksesi toimitusketjusi haasteisiin Minitabin toimitusketjumoduulin avulla.

Minitab Healtcare -moduuli

Terveydenhuollon haasteiden ratkaiseminen data-analyysin avulla. Minitabin terveydenhuollon moduuli tuo tilastollisen analyysin helposti käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisille.

Minitab Healtcare Module
Minitab Healthcare Module

Paranna terveydenhuollon asiantuntemustasi data-analyysillä, joka ei vaadi tilastotieteen tutkintoa Minitabin Terveydenhuoltomoduulin ansiosta. Tämä uusi lisämoduuli rakennettiin terveydenhuollon ammattilaisia ajatellen suorilla kehotteilla, ohjeilla ja tukisivuilla, jotka kaikki ovat terveydenhuollon terminologiaa. Laske, analysoi ja paranna nyt helposti keskeisiä suorituskykymittareita kuten: odotusaika, kustannukset, käyttökohteet, potilasturvallisuus, potilastyytyväisyys, ja paljon muuta. 

Esimerkki Healthcare -moduulista

Predictive Analytics Module

Minitabin ennakoivat analytiikkaratkaisut ovat luokkansa parhaita koneoppimisalgoritmejä, joilla on voima tarjota syvempiä oivalluksia tiedoistasi.

Mitä on ennakoiva analytiikka? Se on data-analytiikan luokka, jonka tarkoituksena on tehdä ennusteita tulevista tuloksista historiallisten tietojen ja analytiikkatekniikoiden perusteella. Ennakoiva analytiikka käyttää erilaisia tilastollisia tekniikoita (mukaan lukien tiedonlouhinta, koneoppiminen ja ennakoiva mallinnus) tulevien tapahtumien ymmärtämiseen.

Predictive Analytics Module tuo Minitab-ohjelmistoon kattavan lisävalikon ennakoivan analytiikan työkaluista.

Klassisten menetelmien lisäksi Minitab tarjoaa mahdollisuuden tehostaa analyysiäsi edistyneillä ja tarkoilla koneoppimisen algoritmeillä. Ennusta ja vertaa eri vaihtoehtoja helposti ennustavan analytiikan avulla. Pystyt helposti varmistamaan, että käytät parasta mallia vastauksien etsimiseen. Mukana palkitut TreeNet® ja Random Forests® menetelmät.

Kiinnostuitko ohjelmistosta?

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, koskien jälleenmyymiämme ohjelmistoja. Ota yhteyttä.