Minitab Workspace

Maailman johtavan laadunparannuksen ohjelmiston kehittäjien toimittama Minitab Workspace yhdistää kattavan valikoiman tehokkaita projektityökaluja!

Workspace tarjoaa erinomaisen työkalupakin, joka auttaa ja helpottaa prosessien ymmärtämistä, parantamista selkeillä visuaalisilla työkaluilla. Voit helposti visualisoida,     optimoida, priorisoida ja kuvata liitetoimintasi arvoa paremmin kuin koskaan ennen. 

Minitab Workspace yhdistää tehokkaat visuaaliset työkalut ja lomakkeet yhden intuitiivisen käyttöliittymän alle. Näiden avulla on helppo luoda ja analysoida prosesseja, tunnistaa parannusmahdollisuuksia ja ratkaista ongelmia. Nämä oleelliset ja välttämättömät työkalut auttavat saavuttamaan parhaimmat tulokset,  nostamaan tehokkuutta sekä saavuttamaan sidosryhmien ja auttaa kommunikoimaan selkeästi tiimien välillä helppokäyttöisillä visuaalisilla työkaluilla. 

Kuinka Minitab Workspace toimii?

Workspacen työpöytäsovelluksesta löydät kaikki työkalut joita tiimi tarvitsee toteuttaakseen parannusprojekteja tehokkaasti ja johdonmukaisesti.

Workspace-ohjelmistosta löytyy toimintaa ohjaava, täysin muokattavissa oleva Roadmap niin DMAIC, Kaizen, QFD, CDOV ja PDCA-menetelmille. Koska käytettävät menetelmät ja seurattavat luvut vaihtelevat organisaatiosta toiseen, voit myös helposti tehdä oman organisaatiosi tarpeita ja menettelytapoja vastaavan pohjan kehitysprojekteille.

Minitab workspace

Mitä työkaluja Workspace sisältää?
Workspacen työpöytäsovellus sisältää täyden kattauksen helposti käytettäviä työkaluja kuten:

  • Arvovirtakuvaus (VSM)
  • FMEA
  • Process Map
  • Aivoriihi
  • Monte Carlo -simulaatio
  • ja monia muita…

Workspace antaa myös mahdollisuuden räätälöidä ja rakentaa omia työkaluja täysin organisaation omien tarpeiden ja prosessien mukaisesti! Työkalut on myös tehty keskenään yhteensopiviksi niin, että työkalujen tuloksia ei tarvitse erikseen syöttää seuraavana käytettävään menetelmään vaan Workspace hoitaa sen automaattisesti.

Lue lisää ohjelmistosta esitteestä.

Kiinnostuitko Minitab Workspace ohjelmistosta?

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.