Minitab Workspace

Maailman johtavan laadunparannuksen ohjelmiston kehittäjien toimittama Minitab Workspace yhdistää kattavan valikoiman tehokkaita projektityökaluja!

Workspace tarjoaa erinomaisen työkalupakin, joka auttaa ja helpottaa prosessien ymmärtämistä, parantamista selkeillä visuaalisilla työkaluilla. Voit helposti visualisoida,     optimoida, priorisoida ja kuvata liitetoimintasi arvoa paremmin kuin koskaan ennen. 

Minitab Workspace yhdistää tehokkaat visuaaliset työkalut ja lomakkeet yhden intuitiivisen käyttöliittymän alle. Näiden avulla on helppo luoda ja analysoida prosesseja, tunnistaa parannusmahdollisuuksia ja ratkaista ongelmia. Nämä oleelliset ja välttämättömät työkalut auttavat saavuttamaan parhaimmat tulokset,  nostamaan tehokkuutta sekä saavuttamaan sidosryhmien ja auttaa kommunikoimaan selkeästi tiimien välillä helppokäyttöisillä visuaalisilla työkaluilla. 

Kuinka Minitab Workspace toimii?

Workspacen työpöytäsovelluksesta löydät kaikki työkalut joita tiimi tarvitsee toteuttaakseen parannusprojekteja tehokkaasti ja johdonmukaisesti.

Workspace-ohjelmistosta löytyy toimintaa ohjaava, täysin muokattavissa oleva Roadmap niin DMAIC, Kaizen, QFD, CDOV ja PDCA-menetelmille. Koska käytettävät menetelmät ja seurattavat luvut vaihtelevat organisaatiosta toiseen, voit myös helposti tehdä oman organisaatiosi tarpeita ja menettelytapoja vastaavan pohjan kehitysprojekteille.


Mitä työkaluja Workspace sisältää?
Workspacen työpöytäsovellus sisältää täyden kattauksen helposti käytettäviä työkaluja kuten:

  • Arvovirtakuvaus (VSM)
  • FMEA
  • Process Map
  • Aivoriihi
  • Monte Carlo -simulaatio
  • ja monia muita…

Workspace antaa myös mahdollisuuden räätälöidä ja rakentaa omia työkaluja täysin organisaation omien tarpeiden ja prosessien mukaisesti! Työkalut on myös tehty keskenään yhteensopiviksi niin, että työkalujen tuloksia ei tarvitse erikseen syöttää seuraavana käytettävään menetelmään vaan Workspace hoitaa sen automaattisesti.

Tehokasta data-analyysiä

Visualisoi, analysoi ja hyödynnä datasi voimaa löytääksesi uusia oivalluksia ja tekemään parempia päätöksiä. Minitab on saatavilla mistä tahansa pilvipalvelun avulla. 

Minitab-ohjelma on saanut erittäin suuren suosion helppona ja käyttäjäystävällisenä ohjelmana. MINITAB tarjoaa lähes kaikki yleiset tilastolliset ominaisuudet, tilastollisen prosessinohjauksen, koesuunnittelun, luotettavuusanalyysit ja mittaussysteemin analysoinnin – kaiken mitä voit toivoa tämän alan ohjelmistopaketilta.

MINITAB johtaa tilastollisten ohjelmistojen kenttää. Tuhansittain eri alojen organisaatioita yli sadassa maassa käyttää Minitabia. Esimerkkeinä mainittakoon: American Express, General Electric, Microsoft, Nike ja Toyota Motor. Minitabia käytetään myös akateemisesti yli 4000 yliopistossa ja korkeakoulussa maailmanlaajuisesti. Maailmalla tilastotiedettä opetetaan eniten Minitabin kuin minkään muun tilastosoftan avulla.

Minitab uudisti lisensointimallejaan ja hinnoitteluaan 21.10.2020. Tässä yhteydessä kelluva verkkoversiomalli poistettiin valikoimasta ja siirryttiin Named User lisenssimalliin, joka tuo Minitabin käytettäväksi missä tahansa työpöytäversion ja cloud-appin avulla. Viimeisin Minitabin versio 21 julkaistiin 27.10.2021. 

Minitab ohjelma on luotu vuonna 1972 Pennsylvanian Yliopistossa. Tiedekunnan jäsenet Dr. Barbara F. Ryan, Dr. Thomas J. Ryan ja Dr. Brian L. Joiner kehittivät tietokoneohjelmistopaketin, jotta tilastotieteestä saadaan kiinnostavampi ja mielekkäämpi opiskelijoille. Pian ohjelmasta tuli johtava tilastollinen ohjelma akateemiseen opetukseen.

Minitab Inc. työskentelee läheisesti kaikkien keskeisten laadunparannusta opettavien ja kouluttavien organisaatioiden kanssa ja kehittää ohjelmistoaan jatkuvasti. Minitabia käytetään Lean Six Sigma -menetelmien opettamisessa kaikissa johtavissa koulutus- ja konsultointiyrityksissä, kuten Juran Instituutissa, Amerikan laatuyhdistyksessä, Six Sigma Qualtecissä. Myös Suomessa Minitab on keskeinen ohjemisto Lean Six Sigma -menetelmän käyttöönotossa ja koulutuksessa.

Lue lisää ohjelmistosta esitteestä.

Kiinnostuitko Minitab Workspace ohjelmistosta?

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.