Laatutekniikan koulutusta

Koulutuspalvelut

Saat meiltä asiakaskohtaiset koulutuskokonaisuudet johtoryhmille, päälliköille ja eri henkilöstöryhmille prosessien kehittämisen ja laatutekniikan eri aihealueista.

Tutustu palveluihin
Laatutekniikan koulutusta

Konsultointipalvelut

Tarvitsetko apua muutoksen jalkauttamiseen, tulosten analysointiin tai haluatko asiantuntijanäkemystä toiminnan kehittämiseen?

Tarjoamme yritysten sisäistä valmennusta, konsultointia ja asiantuntija-apua asiakkaan tarpeisiin. Konsultoinnin avulla organisaatio voi varmistua, että uudet ideat ja opit saadaan käytäntöön ja implementoitua organisaation toimintatavaksi.

Tutustu palveluihin
Minitab ohjelmiston käyttö

Minitab-tuoteperhe

Visualisoi, analysoi ja hyödynnä datasi voimaa uusien oivallusten löytämiseen ja parempaan päätöksentekoon.

Tutustu ratkaisuihin

Muut ohjelmistopalvelut

Välitämme myös muita alan hyväksi havaittuja ohjelmistoja kuten Predisys SPC for Microsoft SSRS -ohjelmaa sekä IMS toimintajärjestelmän alustaa laadunhallinnan perustaksi. Valikoimastamme löytyy myös makroja, joilla saat laatutyökaluja ja tilastollisia analyysejä näppärästi Exceliin.

Tutustu ratkaisuihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Toteutamme valmennuksia ja koulutuksia huomioiden asiakastarpeet räätälöimällä tarjoamistamme kursseista yhdistelmiä ja/tai aiheista, joita listalla ei ole. Kerro meille aihe tai aihealueesi ja toivomasi ajankohta tilaisuudelle, muuta ei aluksi tarvita. Teemme mielellämme tarjouksen koulutuksesta, konsultoinnista tai autamme ohjelmistoihin liittyvissä kysymyksissä.