Minitab Education Hub

Quality Trainer on nyt Education Hub. Minitab Education Hub on joustava ja helppokäyttöinen verkkopohjainen alusta, joka mahdollistaa tehokkaan koulututtautumisen verkkossa. Minitab Education Hub pitää sisällään vanhan Quality Trainerin, Minitabin omia online-tilastokoulutuskursseja ja tarjoaa henkilökohtaisia ​​oppimispolkuja (katso alla oleva kaavio) sekä ilmaisia ​​koulutusresursseja, kuten videoita ja julkaisuja.

Yksityiskohtainen ja henkilökohtainen käyttökokemus

Minitab Education Hubin avulla käyttäjät voivat seurata käyttämäänsä aikaa ja edistymistä yksityiskohtaisten raporttien ja hallintapaneelien avulla. Järjestelmänvalvojat saavat käsityksen ohjelman yleisestä suorituskyvystä ja käytöstä. Käyttäjät voivat osallistua tiettyihin oppimispolkuihin, tiettyyn aihepiiriin liittyviin kursseihin tai kiinnostaviin alueisiin. Suoritustodistukset myönnetään oppimispolun mukaan, ja saatavilla on joustavia arviointiominaisuuksia, mukaan lukien välitön palaute tenteistä.

Mitä hyötyä Education Hubista on?

Minitab Education Hub sisältää uusimman ennakoivan analytiikan (Predictive Analytics) oppimispolun, kattaen ennustavan analytiikan ja moniregression. Lisäksi alkuperäiseen sisältöön on lisätty case-tutkimuksia. Tämän uuden version avulla voidaan tuoda sinulle uutta materiaalia tehokkaammin. Löydät Education Hubista navigoinnin, joka mahdollistaa yksinkertaisemman pääsyn tiettyihin aiheisiin. Järjestelmänvalvojana pystyt arvioimaan käyttäjien edistymistä tehokkaammin ja pystyt saamaan käyttäjiä “kasvamaan” edistyneemmiksi aiheissa jakamalla yksittäisiä oppimispolkuja koko sisältövalikoimaan.

Monikielinen tuki

Minitab Education Hub -sisältö (e-learning) on tällä hetkellä saatavilla englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, portugaliksi, yksinkertaistetuksi kiinaksi ja japaniksi. Saksankielinen versio on tekeillä ja valmistuu myöhemmin tänä vuonna. Uuden version myötä käyttöliittymään on lisätty 36 kieltä.

Joustava verkkopohjainen ratkaisu

Minitab Education Hub on joustava ja helppokäyttöinen verkkopohjainen alusta, joka tukee useita selaimia, käyttöjärjestelmiä ja selainasetuksia. Tuettujen mobiilikäyttöjärjestelmien avulla käyttäjät voivat oppia milloin ja missä tahansa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Millaista ratkaisua etsit? Autamme mielellämme. Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.