Muut ohjelmistopalvelut

Laatutekniikan ohjelmistoissa on tapahtunut valtaisa kehitys viimeisten 30 vuoden aikana, jonka olemme laatuinformaation käsittelyyn tarkoitettuja ohjelmistoja jälleenmyyneet. Ohjelmat ovat tehostuneet ja integroituneet yhteen niin, että yhdellä tai kahdella laatutekniikan ohjelmistolla yhdessä Office365 kanssa tulee erinomaisesti toimeen.

Quality Knowhow Karjalainen Oy myy ja välittää erilaisia ohjelmistopalveluita sekä konsultoi ja tarjoaa koulutusta niihin liittyvissä aihepiireissä sekä antaa aihepiiriin tai työkalun valintaan liittyvää opastusta ja neuvoja.

Tänä päivänä ohjelmistoja on saatavissa lähes mihin käyttötarkoitukseen tahansa, asiakastyytyväisyystutkimuksesta prosessin ohjaukseen (SPC). Edustamamme ohjelmat pyrkivät kattamaan koko laatukentän. Siksi valikoimastamme löytyy erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Tutustu tarkemmin valikoimaamme

Predisys SPC for Microsoft SSRS

Predisys SPC for Microsoft SSRS

Predisys SPC-ohjelmisto vie laadun tilasto-ohjelmistot uudelle tasolle. Kaikki tärkeät ja normaalisti käytettävät tilastomenetelmät ovat samassa paketissa. Predisys sisältää mm. perustilastot, ohjauskortit, SPC ja kyvykkyysanalyysit.

Tutustu ohjelmistoon
SPC Excel

QI Macros

QI-macros ohjelma on Lifestarin Excel -pohjainen sovellus. Se on edullinen ja helppokäyttöinen sarja Excel add-ins makroja tilastolliseen prosessinohjaukseen, ongelmanratkaisuun, Lean Six Sigmaan, yms. Makroilla saat piirrettyä line, pie, bar, pareto, histogram (Cp, Cpk), scatter ja control charts (with stability analysis).

QI-makrot sisältää myös yli 60 valmista pohjaa kuten esim. Ishikawa diagram, QFD, DOE, FMEA, PPAP, ja Gage R&R for MSA. Sen avulla voit suorittaa ANOVA, t-test, F-test, ja regressio analyysit.

Tutustu ohjelmistoon
IMS-ohjelmisto

IMS-ohjelmisto

IMS on kotimainen toimintajärjestelmän alusta laadunhallinnan perustaksi. Koko organisaatiota palveleva selainpohjainen pilvipalvelu on helppokäyttöinen, nopea ottaa käyttöön, skaalautuva ja tietoturvallinen. Ohjelmisto tuo yhteen paikkaan kaikki organisaation prosessit, työtä ohjaavan dokumentaation, käsikirjat, mittarit, raportit sekä riskiarvioinnin. IMSin avulla luot edellytykset jatkuvalle kehitystyölle ja varmistat, että toimitte organisaation ulkoisten ja sisäisten vaatimusten mukaisesti.

Tutustu ohjelmistoon

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Millaista ratkaisua etsit? Autamme mielellämme. Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.