Kurssiosallistujalle

Tältä sivuilta löydät lisätietoa kursseille ilmoittautumisesta sekä käytännön järjestelyistä.

Ilmoittautuminen

Julkisille kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti kurssisivujen kautta. Voit myös tehdä ilmoittautumisen suoraan sähköpostitse osoitteeseen toimisto@qk-karjalainen.fi tai puhelimitse 03 780 4264. Julkiset kurssimme löydät kurssikalenteristamme.

Kurssi-, materiaali- ja tilajärjestelyjen vuoksi toivomme, että alustava varaus/ilmoittautuminen tehdään mahdollisimman aikaisin. Alustava varaus ei sido vielä mihinkään, mutta varmistaa paikan kurssilta. Sitova ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Ilmoittautumisen vastaanottamisesta tulee aina perilletulokuittaus sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesta. Otathan yhteyttä osoitteeseen mirka@qk-karjalainen.fi, jos vastaanottokuittausta ei kuulu. Näin varmistat ilmoittautumisesi perilletulon.

Quality Knowhow Karjalainen Oy lähettää osallistumisvahvistuksen sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssin alkua, jolloin voit vielä varmistaa osallistumisesi. Kursseille voi ilmoittautua myös tämän jälkeenkin, jos kurssilla on tilaa.

Jos tilaisuuteen ilmoitettu henkilö on estynyt saapumasta, voi organisaatio vaihtaa osallistujan ilman kuluja ilmoittamalla siitä koulutuksen järjestäjälle. Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Valitse itsellesi sopivin osallistumistapa

Kurssimme järjestetään hybriditoteutuksena, joten voit valita itsellesi sopivimman osallistumistavan. Kursseille voi osallistua lähiopetuksena paikan päällä Lahdessa tai etänä Teamsin välityksellä.

Majoittuminen

Osallistujat hoitavat itse hotellivarauksensa haluamastaan hotellista. Quality Knowhow Karjalainen Oy on sopinut Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen ja Green Star Hotel Lahden kanssa kurssilaisten käyttöön sopimushinnat majoittautumista varten. Tarkemmat infot majoittautumisesta lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä.

Heräsikö kysymyksiä?

Koulutusta koskevia lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta mirka@qk-karjalainen.fi tai puhelimitse numerosta 03 780 4264. Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa!

Tervetuloa koulutuksiin!

Liity laadunkehittäjien joukkoon

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa tehdasfysiikasta ja laatutekniikoista sekä laadun kehittämisestä. Julkaisemme artikkeleita ja videoita ajankohtaisista aiheista. Liity laadun kehittäjien joukkoon ja saat uutiskirjeen sähköpostiisi.