Arvostelut

Tehdasfysiikka – toiminnan lainalaisuudet

4.70
Yrityskohtainen kurssilainen
5
Erittäin hyödyllinen koulutus, jolle olisi tarvetta monessa yrityksessä.
Yrityskohtainen kurssilainen
5
Koulutus kokonaisuudessaan hyvä, ei käynyt aika pitkäksi kun ei käyty joutavia asioita vaan pysyttiin asiasisällössä. Kouluttajalla oli hyviä käytännön esimerkkejä aikaisemmista töistä ja niitä sivuttiin osittain huumorillakin niin aika ei tosiaan käynyt pitkäksi ja jäi vielä asioita omaan mieleenkin.
Janne
5
Tykkäsin kurssista tosi paljon ja pidän sitä hyödyllisenä. Välillä mentiin Excelin kanssa aika haipakkaa, mutta itse pysyin mukana kohtuu hyvin.
Anssi
5
Kurssi oli pitkään aikaa hyvä, ei käynyt aika pitkäksi eikä jaariteltu turhia asioita. Kouluttajalla hyvä kokemus koulutettavasta aiheesta ja sai kuulijankin miettimään asioita uudelleen.
Juuso
5
Erinomainen kurssi sisällöltään ja ajankohdalta. Antin tragikoominen tyyli tuoda esille havaintoja matkan varrelta teollisuudesta osuu usein hävettävän lähelle ”kotipesää” ja pistää ajattelemaan. Nyt näkyy maailmassa insinöörin silmin taas enemmän laatikoita, joihin kytkeytyy liuta parametreja. Kiitos!
Tero
2
Kiitoksia paljon erittäin avartavasta kurssista.
Petri
5
5/5 Ihan täyttä rautaa! Antti on kyllä huippu kouluttaja. Sisältö oli odotusten mukainen.
Paavo
5
***** Aivan loistavaa että on tehty kooste teollisen tuotannon eli tehtaan eri funktioiden tieteistä ja tehty hyvä ja selkeä materiaali. Kouluttajan taidot ovat erinomaiset. Löytyy paljon yhtymäkohtia, joita voi hyödyntää yrityksien kehittämisessä.
Kurssilainen
4
Kokonaisuutena varsin onnistunut kurssi joka herätti ajatuksia toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen.
kurssilainen
5
Kurssi, joka tarjoaa paljon selitysvoimaa käytännön ilmiöille. Kiitoksia!