Tehokasta data-analyysiä

Visualisoi, analysoi ja hyödynnä datasi voimaa löytääksesi uusia oivalluksia ja tekemään parempia päätöksiä. Minitab on saatavilla mistä tahansa pilvipalvelun avulla. 

Minitab-ohjelma on saanut erittäin suuren suosion helppona ja käyttäjäystävällisenä ohjelmana. MINITAB tarjoaa lähes kaikki yleiset tilastolliset ominaisuudet, tilastollisen prosessinohjauksen, koesuunnittelun, luotettavuusanalyysit ja mittaussysteemin analysoinnin – kaiken mitä voit toivoa tämän alan ohjelmistopaketilta.

MINITAB johtaa tilastollisten ohjelmistojen kenttää. Tuhansittain eri alojen organisaatioita yli sadassa maassa käyttää Minitabia. Esimerkkeinä mainittakoon: American Express, General Electric, Microsoft, Nike ja Toyota Motor. Minitabia käytetään myös akateemisesti yli 4000 yliopistossa ja korkeakoulussa maailmanlaajuisesti. Maailmalla tilastotiedettä opetetaan eniten Minitabin kuin minkään muun tilastosoftan avulla.

Minitab uudisti lisensointimallejaan ja hinnoitteluaan 21.10.2020. Tässä yhteydessä kelluva verkkoversiomalli poistettiin valikoimasta ja siirryttiin Named User -lisenssimalliin, joka tuo Minitabin käytettäväksi missä tahansa työpöytäversion ja cloud-appin avulla. Minitabin uusin versio 22 julkaistiin 20.3.2024.

Minitab ohjelma on luotu vuonna 1972 Pennsylvanian Yliopistossa. Tiedekunnan jäsenet Dr. Barbara F. Ryan, Dr. Thomas J. Ryan ja Dr. Brian L. Joiner kehittivät tietokoneohjelmistopaketin, jotta tilastotieteestä saadaan kiinnostavampi ja mielekkäämpi opiskelijoille. Pian ohjelmasta tuli johtava tilastollinen ohjelma akateemiseen opetukseen.

Minitab Inc. työskentelee läheisesti kaikkien keskeisten laadunparannusta opettavien ja kouluttavien organisaatioiden kanssa ja kehittää ohjelmistoaan jatkuvasti. Minitabia käytetään Lean Six Sigma -menetelmien opettamisessa kaikissa johtavissa koulutus- ja konsultointiyrityksissä, kuten Juran Instituutissa, Amerikan laatuyhdistyksessä, Six Sigma Qualtecissä. Myös Suomessa Minitab on keskeinen ohjemisto Lean Six Sigma -menetelmän käyttöönotossa ja koulutuksessa.

Minitab esite

Lataa esite Minitab-ohjelmistosta

Lue lisää ohjelmistosta esitteestä.Minitab ohjelmistosta on saatavissa erilaisia versioita. On olemassa opiskelijaversioita, academic-versioita sekä yksittäislisenssejä ja useamman käyttäjän lisenssejä. Lisenssit perustuvat vuosimaksuperiaatteeseen. Lisenssimaksu maksetaan siis vuosittain. Kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä, teemme teille tarjouksen. Myös academic-versiot myydään tarjouskyselyn kautta.

Pyydä ilmainen 14 päivän kokeiluversio. Kokeiluversio on täysversio ohjelmasta, toimien 14 päivää asennuksesta: toimisto@qkk.fi

Kiinnostuitko ohjelmistosta?

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, koskien jälleenmyymiämme ohjelmistoja. Ota yhteyttä.