Suomen Laatuyhdistys ry:n Päijät-Hämeen aluejaoksen tilaisuus: Ongelmien ratkaiseminen juurisyitä analysoimalla

Suomen Laatuyhdistys ry:n Päijät-Hämeen aluejaos järjestää maksuttoman tilaisuuden aiheesta Ongelmien ratkaiseminen juurisyitä analysoimalla 14.4.2023 klo 13:00-15:30.

Aristoteleen lausahdus ”Kaikille tapahtumille on syy (Everything happens for a reason)” pätee edelleen, mutta riittääkö tuon syyn löytämiseen se, että kysyy viisi kertaa miksi?

Juurisyistä ja niiden löytämisestä (analysointi) puhutaan paljon, mutta tiedetäänkö mistä puhutaan?

Tule kuulemaan mitä juurisyyt ovat ja mitä niiden analysointi tarkoittaa. Millä periaatteilla näkyvästä ongelmasta päästään juurisyyhyn.

Juurisyyanalyysillä tarkoitetaan systemaattista prosessia, joka tunnistaa tietyn meitä kiinnostavan tapahtuman (tyypillisesti ongelma) aiheuttaneet syyt. Juurisyyanalyysin tekemisen taustalla on ajatus siitä, että tehokkain tapa reagoida ongelmaan alkaa ongelman aiheuttaneiden syiden selvittämisestä.

Aiheet: 

  • Juurisyy julkisessa keskustelussa
  • Laatutekniikan näkökulma juurisyihin ja niiden analysointiin
  • Juurisyyanalyysiprosessi

Luennoitsija Kimmo Liuksiala toimii kouluttajana Quality Knowhow Karjalainen Oy:ssä. Yritys tarjoaa asiakkailleen laatua, luotettavuutta, tuottavuutta ja kilpailukykyä kaikille toimialoille ja kaikkiin toimintaympäristöihin.

Huom! Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautua voit joko tapahtumasivujen kautta tai osoitteeseen mirka@qk-karjalainen.fi.

Tilaisuuteen ei sisälly tarjoiluja. Kahviosta voi ostaa kahvia ja syötävää omakustanteisesti ennen tilaisuutta / tilaisuuden tauolla.

 

******************************
Päivä: 14. huhtikuuta 2023
Aika: kello 13:00-15:30
Paikka: Päijät-Hämeen keskussairaalan luentosali 1 (Keskussairaalankatu 7, Lahti)
Luennoitsijana Kimmo Liuksiala / Quality Knowhow Karjalainen Oy.
******************************

Kouluttaja Kimmo Liuksiala

Saapumisohjeet:

Kulku sairaalaan pääovesta. Liitteenä Päijät-Hämeen keskussairaalan aluekartta, jossa näkyy pääsisäänkäynti sekä pysäköintialueet. Pysäköintialueille P2, P3 ja P6 ajettaessa otetaan pysäköintikuitti puomille ajettaessa. Pysäköinti maksetaan ulkona olevilla P-kassa automaateilla ennen alueelta lähtemistä. Ongelmatilanteissa automaateilta saa yhteyden pysäköintiyhtiöön.
Koulutustilaisuus: Luentosali 1 (A1 pääsisäänkäynti, hisseillä K1 kerrokseen)

Kiinnostuitko Suomen Laatuyhdistyksen jaostoiminnasta?

Tanja Karjalainen toimii Suomen Laatuyhdistyksen Päijät-Hämeen aluejaoksen puheenjohtajana. Päijät-Hämeen aluejaoksen tavoitteena on edistää alueen yritysten ja yhteisöjen kehittymistä jatkuvan laadunparannustyön ja innovaatioympäristön kehittämisen avulla. Tavoitteensa toteuttamiseksi jaos järjestää jäsenilleen vierailuja, koulutustilaisuuksia ja teemapäiviä, joilla pyritään lisäämään jäsenistön kesken tapahtuvaa tiedon ja kokemusten vaihtoa. Jätä sähköpostiosoitteesi, jos haluat postituslistalle tai lisätietoa toiminnasta ja tapahtumista!