Laajenna osaamistasi liiketoiminnan kehittämisessä kohti laajempia ja vaativampia projekteja. 13 päivän muuntokoulutus tarjoaa nopean, tehokkaan ja kustannusedullisen tien Lean Six Sigma Green Beltistä Black Beltiksi. Koulutus on ASQ:n ja ISO 13053 -vaatimuksia noudattava ja täydennetty suomalaiseen koulutustaustaan sopivaksi.

Koulutus keskittyy tuottavuus- ja laatuongelmien (suorituskykyongelmien) tehokkaaseen ratkaisuun ja korottaa Green Beltin osaamisen Black Belt -tasolle. Tutkimustemme mukaan Black Belt -projektin keskituotto on 3 kertaa suurempi (254 954 €) suhteessa GB-projektiin ja kustannusten aleneminen 72 % suhteessa GB-projektien 39 %:iin. Black Belt -projekteilla päästään myös merkittävästi parempaan laatuun. Suurelta osin Black Belt -projektien paremmat tulokset selittyvät Back Belt -koulutuksen sisällön laajuudella ja syvyydellä.

Nykyaikainen parannusmenetelmä

Muuntokoulutuksessa opetetaan erityisesti ne analyyttiset ja tilastolliset menetelmät, joilla ero GB:n ja BB:n välillä kurotaan kiinni – painopisteenä monimuuttuja-analyysi (MA) ja koesuunnittelu (DOE), jotka ovat ehdoton osa Lean Six Sigmaa ja siinä käytettävää loogista kausaalisuodatinta.

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti työkalut mittaussysteemien analysoinnista, datan laadun sekä näytemäärien analyysitekniikoista, havainto ja koedatan keräämiseen ja analyysiin.

Konkreettista hyötyä projektityöllä

Koulutuksen teoriajaksojen välissä opiskelijat tekevät projektityötä omaan organisaatioonsa. Oma projekti on tärkeä. Sen avulla opiskelija oppii paremmin, muistaa paremmin ja voi osoittaa koulutuksen hyödyn yritykselle.

Osallistujat soveltavat jatkuvasti oppimaansa todelliseen parannusprojektiin hankkien näin erinomaisen tietotaidon prosessien tehokkaasta parantamisesta ja työkalujen käytöstä. Kokenut kouluttaja tukee projektityötä koulutuksen aikana ja antaa etätukea jaksojen välissä sekä vielä koulutuksen jälkeen.

Koulutuksen aikataulu ja koulutuspaikka:

Koulutus on 13 päivän mittainen ja järjestetään Lahden Sibeliustalossa seuraavalla aikataululla:

1. jakso: 8.-10.4.2024
2. jakso: 6.-8.5.2024
3. jakso: 5.-7.6.2024
4. jakso: 19.-21.8.2024
Final-päivä: 15.10.2024

Koulutuksen voi käydä lähiopetuksena, kokonaan etänä tai hybridinä valiten itselle sopivat päivät lähi- ja etätoteutusta. Striimaamme koulutuspäivät osallistujille, jotka eivät pääse lähipäiviin.

Kouluttaja:

Antti Piirainen
antti@qkk.fi

Koulutuskustannukset:

Koulutuksen hinta on 7500 euroa + Alv 24 % / hlö. Kysy myös useamaan osallistujan ryhmätarjous!

Tutustu tarjontaamme!

Tarjoamme laajan valikoiman Lean Six Sigma -koulutuksia.