Uusi suomenkielinen Lean Six Sigma 2.0 ja laatuteknologia (2020) on viimein saatavilla. Pitkään odotettu laatuteknologian ja organisaatioiden toiminnan parantamisen tietokirja/opas on nyt saatavilla verkkokaupasta ja muilta asiansa osaavilta jälleenmyyjiltä. Uusi kirja on kirjoitettu toiminnan ja prosessien parantamisesta kiinnostuneille ammattilaisille ja johtajille, joiden pitää pystyä varmistamaan organisaation jatkuva kilpailukyky nyt ja tulevaisuudessa.

Kirjan ovat kirjoittaneet Eero E. Karjalainen ja Tanja Karjalainen. Kiinnostus kirjaan on ylittänyt kustantajan ennusteen ja ennakkotilauksia on lokakuun aikana toimitettu yli 200 kappaletta. Palaute aihealueen ammattilaisilta on ollut erittäin positiivista ja kirja on otettu asiantuntijoiden keskuudessa innolla vastaan.

Kirjaan on ammennettu kirjoittajien pitkäjänteinen yli 35 vuoden kokemus moninaisten palvelu- ja teollisuusorganisaatioiden kouluttamisesta, opettamisesta ja konsultoinnista. Keskeinen teema kirjassa on haastaa lukija prosessien suorituskyvyn parantamiseen ja sitä kautta asiakasarvon ja virtauksen kasvattamiseen!

Kirja perehtyy organisaatioiden toiminnan positiivisen muutoksen, eli parantamisen filosofiaan laatuteknologian kautta. Kirja avaa teoreettisen viitekehyksen Lean ja Six Sigma -filosofioiden takana ja auttaa ymmärtämään kuinka parannusprojekteja tulisi suorittaa standardoidun Six Sigma DMAIC-mallin mukaisesti, menemättä turhan tarkasti yksittäisten työkalujen käyttöohjeisiin. Kirjan keskiössä on teoria laadusta ja virheiden ymmärtämisestä ja siinä esitetään kattavat perustelut sille, miksi virheiden tutkiminen ei arkijärjen vastaisesti johda virheiden poistumiseen palveluista tai tuotteista, ja kuinka merkittävää taloudellista hyötyä saadaan vain käyttämällä tilastollista ajattelua ja vaihtelun pienentämisen kokeellisia menetelmiä.

Kustantaja: Quality Knowhow Karjalainen Oy
Kirjoittajat: Karjalainen, Eero E. ja Karjalainen, Tanja
Sivuja: 406
Julkaisuvuosi: 2020
Hinta: 89 € + Alv 10 %
ISBN 978-951-98355-4-9

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistalle ja saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.