Minitab 22 – Uusi julkaisu parannetulla työkaluilla ja graafisillä päivityksillä

Minitab on johtava tilastollinen ohjelmisto laadun parantamiseen ja tilastotieteen opetukseen maailmanlaajuisesti. Uusi versio Minitabista on julkaistu 20.3.2024.

Minitab 22 on nyt saatavilla kaikille ohjelmistolisenssin tilaajille. Uusin versio tarjoaa muutamia lisätyökaluja ja parannettuja ominaisuuksia visuaalisten graafien luomiseen ja tulkintaan.

Uudet työkalut ja parannukset Minitab 22:ssa sisältävät:

  • EMP (Evaluation Measurement Process) Mittauksen Arviointi Wheelerin Menetelmällä: Käyttäjät voivat nyt arvioida mittauksen virhettä käyttäen Wheelerin ”Honest Gage”-menetelmää, joka luokittelee mittaussysteemin yhteen neljästä luokasta.
  • Osuuksien Testiin (1 Proportions) Uusia Vaihtoehtoisia Menetelmiä: Tarjolla on uusia vaihtoehtoisia menetelmiä osuuksien testaamiseen.
  • Prosessin Suorituskyvyn Analysointiin Ei-parametrinen Vaihtoehto: Tilanteisiin, joissa järkevää jakaumaolettamaa ei ole käytettävissä, on lisätty ei-parametrinen vaihtoehto prosessin suorituskyvyn analysointiin.
  • Automatisoitu Prosessin Suorituskyvyn Analysointi: Ohjelmisto osaa automaattisesti sovittaa oikeanlaisen datan muunnoksen tai jakauman lähtödataan.

Lisäksi Graph Builderin kautta saatavilla oleviin interaktiivisiin graafeihin ja ulostuloihin on tehty kaksi lisäystä:

  • Pareto-kaavio: Graph Builder -toiminnon avulla käyttäjät voivat nyt luoda interaktiivisia Pareto-kaavioita
  • Taulukointi (Tabulated statistics): Käyttäjät voivat nyt rakentaa halutun aineiston Graph Builderin kautta nähdäkseen valintojen seuraukset jo esikatselussa. Ei enää taulukoinnin uudelleen tekemistä!

Lisäksi Graph builderin kautta tehtäviin graafeihin on nyt mahdollista tehdä kattavammin muutoksia graafin luomisen jälkeen.

Tilaa Minitab-ohjelmisto

Tilaa Minitab-ohjelmisto verkkokaupastamme tai pyydä maksuton 14 päivän kokeiluversio osoitteesta mirka@qkk.fi!

Tutustu ja tilaa
Laatukoulutusta

Muista myös Minitab-koulutuksemme

Opi Minitab tilasto-ohjelman käyttö. Tarjoamme koulutusta lähtien perusteista aina vaativimpiin tekniikoihin asti. Myös yrityskohtaiset ratkaisut!

Katso koulutukset

Laatukentän kuulumiset suoraan sähköpostiin?

Liity postituslistalle ja saat aina uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi.